tiistai 24. elokuuta 2010

Kela < 3

Kela on paras, Kela on hauska. Kela tuottaa harmaita hiuksia.

Tilille oli ilmestyny yks päivä 284e. Asia selitty kun tulin kotiin. Kelalta oli peräti kaksi kirjettä. Ensimmäisessä kerrottiin asumistuen tarkastuksesta ja oli ilmoitus, että tilille on maksettu asumistukea 284e. Ehdin jo innostua, virhe! Seuraavassa olikin että asumistukea on maksettu liikaa 281e, pitää tehdä selvitys ja maksaa takaisin. Katoin päivämäärät, ihan samat. Katsoin päätöksen tekijän, sama henkilö. WTF? Eiku soittelemaan Kelaan ja ihmettelemään ääneen taas niiden päätöksiä. Ei niinku menny jakeluun miksi maksavat ja sitten perivät takaisin.

Odotan aikaa, etten enää ole missään määrin riippuvainen mistään Kelan etuuksista.

-Mari

6 kommenttia:

 1. Kela on kyllä niin huippu =)

  Ei kukaan muukaan käsitä niiden päätöksiä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Kela... Siis sait tuosta vaivannäöstä kuitenkin pitää ruhtinaalisen 3eur?
  Kela vissiin ajattelee, että sulla käy aika pitkäksi joten järjestävät vähän ylimääräistä tekemistä?

  VastaaPoista
 3. Joo Kelan kanssa ei ole koskaan hauskaa. Asumistuen myöntämiseen meni kaksi kuukautta ja sen poisottamiseen kaksi päivää.

  Mun piti tehdä valitus Kelaan, kun olivat tehneet mokan kesän alussa, mutta äänestin jaloillani ja istun mieluummin töissä.

  VastaaPoista
 4. Aika huono on toi tuntiliksa kun joutuu alkaa raapustelee niille jotain kirjettä tosta takaisinmaksusta. Siinä menee kuitenkin pari päivää kun miettii kuinka sanansa asettelee ja saa ne kirjoitettua siihen paperilla. Ja tosiaan vaan 3e siitä hyötyy.

  VastaaPoista
 5. Olisivat nyt vaan suoraan ottaneet sen 281e e ja laittanut sitte vaikka ne 3e sinne tilille. Blaah.

  VastaaPoista
 6. Juu tuttua hommaa. Laitoin itse asumistuki hakemuksen kuukausi sitten ja nyt tuli kirje että voitko ystävällisesti laittaa hakemuksen kun olet lähtenyt opiskelemaan. Ei siis edes "vain selvityspyyntöä" vaan ihan uusi hakemus. En varmasti laita toista samanlaista :)

  VastaaPoista