maanantai 8. elokuuta 2011

Huone uusiksi

Mä tarviin muita blogeja, jotta saan itekin inspiksen asioihin. Hyvänä esimerkkinä se juokseminen. Nyt tällä erää Fannin huoneen uudistaminen.

Näin siis jossain blogissa kivaksi laitetun lastenhuoneen, ihan pieniä muutoksia tehden. Olisin halunnut valkoisen maton. Fanni ei. Perusteli hyvin, "se ei ole sun huonees, sä et vietä siellä aikaa". Hän halusi vihreän tai vaaleanpunaisen maton. Vaaleanpunaista ei ikeasta (onneksi) löytynyt. Mä en kauheesti tykkää tosta vihreästä, koska se on jotenkin likaisen värinen. Se voi toki olla huomattavasti fiksumpi valinta, mitä valkoinen olis ollut.

Verhoiksi Annamoa-kangasta. Mummolle pitäis mennä ompelemaan, meillä kun ei ompelukonetta kotona ole. Tuoleista päädyttiin Jules juniorituoliin. Istuinosat oli loppu, keskiviikkona tulee lisää. Mikäs meillä lomalaisilla, keskiviikkona siis taas ikeaan. Onneks ei ole pitkä matka. Tuolin väri on vielä vähän harkinnassa, valkoinen tai tumma roosa. Roosassa on se vaara, ettei tyttönen siitä tykkäile enää parin vuoden päästä.-Mari

Kuvat: ikea.fi

3 kommenttia:

 1. Meillä on roosana se tuoli ja se on kyllä tosi ihana.

  Meillä samaten on nuo verhot ja hitsi että kangas on ihana:)

  VastaaPoista
 2. Hah hah...meillä just tänään koululaisneiti totesi yhdestä lampusta että haluaa huoneeseensa tuon...ennenkuin ehdin sanoa mitään, lisäsi äkkiä samaan hengenvetoon et se on mun huone ja mä saan päättää! Kyllä ne neidit oikeutensa tietää :D

  Tulee varmasti kiva huone, kuvia valmiista huoneesta odotellessa. Toi tuoli on kiva!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Fanni! :-D
  Ja oikeasti, miten kauan se valkoinen matto olisi pysynyt valkoisena? Tuohon vihreään sopii tosi kivasti se roosa, anna mennä vaan, ei se tuolikaan välttämättä ole kunnossa enää parin vuoden kuluttua.

  VastaaPoista