tiistai 16. elokuuta 2011

Helpotusta

ahdistukseen. Ellokselta Kavatin saappaat. Viime vuonna oli tyttöjenkin mallia, nyt ei ainakaan vielä näkynyt. Koot vaan kävi vähiin, joten oli tilattava. Alekoodilla -40%.Ja ostolakko sujuu oikein hyvin! Tarvittavia juttuja saa ostaa, eli talvikengät ja sukkarit, joita tilasin tänään h&m:ltä. Tilasin myös yhdet leggarit isommassa koossa, edelliset on jäämässä pieneksi ja ne on ollut tosi tykätyt.

Fanni on tänään enää lämpöillyt ja ollaan pärjätty ilman kuumelääkkeitä. Ihme narinaa on ollut ilmassa koko aika. Kait sitä vaan kyllästyttää tää himailu. Huominen ollaan kyllä vielä kotona, kun tänään sitä lämpöä on ollut. Tulee vaan kalliiksi tää kotoilu, oon tilannu taas jos jonkinlaista juttua. Niinku meidän perhe-lehden äitille, jotta sain itselleni tilaajalahjana Blockin, ku ei tää pelkkä blogi riitä ;).

-Mari

2 kommenttia:

  1. Ei ole meilläkään talveksi yhtään kenkiä,ja lapsia kaksi,auts. Tilasin pojalle ellokselta, mutta tänään sain tilausvahvistuksen eikä -50% koodi jostain täysin käsittämättömästä syystä(täti puhui huonoa suomea)käykkään juuri näihin kenkiin(?)kun ne tilattiin netistä(?).Palautukseen menee koska mun matikalla neljät kengät a´75e tekee kaikkiaan 300 euroa...sillähän pääsisi jo itse viikoksi etelään;)

    VastaaPoista
  2. Ou nou, mäkin tilasin puhelimessa ja sekin täti puhui huonoa suomea. Pitääpä kurkata sähköposti onko tullut tilausvahvistus. Kurkkasin pikkujaloista olikohan bisgaardin nahkasaappaita, oli hurjan sievät, mutta 109e ylittää kyllä mun kynnyksen yhdistä kengistä.

    VastaaPoista