keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kauneudesta pitää kärsiä.

Fannille laitettiin korvikset ensimmäisen kerran reilun vuoden vanhana, koska isi halus! Ja mäkin ehkä vähän. Aikamoista huudatustahan se oli. Korvikset ehti olemaan hyvän aikaa, kunnes molemmat reiät tulehtu tosi pahasti. Oli niin kipeät, ettei Fanni antanut koskeakaan niihin. Mun isän kanssa sitten otettiin ne pois, kun rei'istä tuli märkää hurjat määrät. Isi piti piti kiinni, mä nappasin harkkakorvikset pois.

4-vuotiaasta saakka Fanni on itse halunnut korvikset. Olen reilusti kertonut, että se sattuu. Ollaan ainakin viidesti oltu laittamassa niitä, usein on merkitkin piirretty korviin, valittu harkkarit ja viime hetkellä Fanni on lyönyt liinat kiinni. Ja isomman lapsen kanssa ehdottomasti lapsen ehdoilla tämmöset jutut.

Nyt päiväkoti-bestis oli käynyt loman aikana laittamassa korvikset ja siitähän se lähti. Niinpä käskin Fannin soittaa mummille, jos lähtis mukaan laittamaan, ja mummi lupautu. Mä jäin suosiolla kotiin. Jännitin ihan hirveesti koko tunnin, että mahtaako tyttö tulla kotiin ilman korviksia, korvis toisessa korvassa vai molemmat korvat rei'itettyinä. Veikkasin jompaa kumpaa ensimmäistä vaihtoehtoa, ja yllätys oli suuri, kun molemmissa korvissa oli reiät!

-Mari

1 kommentti:

  1. Meidän 9-v halusi synttäriksi reiät. Odoteltiin pahimmat helteet loppuun ja lauantaina on tarkoitus homma hoitaa. Just sitä tulehtumista ajatellen näin uimakauden loppupuolella...

    Neiti on kyllä ilmoittanut, että emlat kehiin ;)

    VastaaPoista