maanantai 28. joulukuuta 2009

Lapsenvaateostolakko 2010

Nyt musta tuntuu etten pysty siihen :D. Luulin valmistautuneeni hyvin, oon käyny aleissa jo ja tänäänkin olisi tarkoitus mennä. Kuitenkin tieto siitä että ne isommat prosentit on vasta tammikuun puolella, ei helpota lakkoa yhtään. Ruotista tilattiin kenkiä välikauteen ja ensi talveksi, jotta kaikki tarpeellinen olisi vuodeksi eteenpäin. Ensi talvelle on ulkovaatteetkin ollut hankittuna jo hetken aikaa. Pipoja pitäisi varmaan muutama ostaa, niitä kyllä on, mutta ei mieluisia ja osa alkaa käymään pieneksi. Sisävaatetta on enemmän kun tarpeeksi ainakin vuodeksi eteenpäin.

Tänään lähdetään metsästämään Fredriksonin pupu-hattua, joka on huippusuloinen, normaalihinnalla en osta, koska maksaa lähemmäs 36e! Mutta alesta jos löytyis, toivotaan kovasti. Tämä kun olisi neitokaisen mieleenkin.

-Mari

5 kommenttia:

 1. Onnea yritykseen! Kuulostaa lähes mahdottomalta tehtävältä. Itse voisin yrittää samaa lakkoa sisävaatteiden osalta, niitä kun voi onneksi kuitenkin ommella itse :) Ulkovaatteiden osalta lakko olisikin mahdoton koska jemmassa ei ole kuin välikausihaalari pojalle, kengätkin puuttuu täysin....

  VastaaPoista
 2. Hauskaa... Sipu ku ois menossa ihan täyttä päätä tarhaan. Se on ollu menossa sinne jo viikon (varmaan ehkä oltu ees ekaa päivää oltu lomalla... x)).
  Mietin just shoppailua, mut koitan ehkä vähän tsempata, etten lankeais... Mitään ku ei tartteis.

  /S

  VastaaPoista
 3. ...tää kommentti tuli ehkä väärään mestaan, en kyl tajuu miks x)

  /S

  VastaaPoista
 4. Mut mä löysin kyllä kommentit. Tää blogspot näyttää et on tullu kommentteja kun en pitää hyväksyä, mutta ei näytä missä tekstissä ne on. Jotenkin galtsun jälkeen tuntuu huonosti toimivalta tää koko systeemi.

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sinulla!

  Minäkin nyt olen ajatellut vähän tuota lastenvaatteiden oston rajoittamista. Meillä on vaatteet molemmille lapsille ainakin vuodeksi eteenpäin. Rahaa kun ei ole ihan hirveästi meidän taloudessa olisi se fiksumpaa laittaa vaikka johonkin yhteiseen tekemiseen matkustamiseen yms.

  Tsemppiä harjoitteluun!

  VastaaPoista