keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Fanni tulee tänään kotiin!

Fanni lähti lauantaina mummolaan ja vasta tänään illalla kotiutuu sieltä kun mummi tulee töihin maalta kaupunkiin :). Hurja ikävä on ollu, tänään jo tuli koulussa kyyneleet silmiin kun edes puhuin pienestä neitokaisestani. Toivottavasti neiti kotiutuu hyväntuulisena. Ajankohta on vaan ikävä kun heti pitää mennä nukkumaan ja huomenna aamusta tarhaan. Kaksi päivää olisi vielä jaksettava arkea, sitten koittaa kauan odotettu LOMA.

Kovasti olen suunnittellut meille jo ohjelmaa. Olisi tarkoitus tehdä reissu maalle lapsuudenystävän luokse. Kummitytön olen luvannut ottaa yökylään ja viedä uimahalliin uimaan. Viereisellä kentällä on jää, joten eiköhän luistelemaan suunnata myös. Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, heurekaa, leffaa, hoploppia ja vaikka mitä. Joulukirkkoon mennään ehdottomasti joku päivä. Fannilla taitaakin itse asiassa olla huomenna päiväkodin kanssa kirkkoon meno (kääks, hyvä että muistin, olikohan se huomenna?). Täytyy pukea jotain nättiä tytölle päälle.

Rukalle ei nyt sitten lähdetäkään, vaikka tarkoitus jossain välissä olikin. Liian kylmä, liian kallista ja se ei olis lomaa kun äitin kanssa menis. Eilinen ostosreissu yhdessä oli jo semmosta pinnankiristelyä puolin ja toisin :D. Äitin ja Markon lukaali vapautuu viikoksi ens sunnuntaista eteenpäin, joten eiköhän me sinne suunnata. Fannilla on siellä kaverikin ihan naapurissa. Ainoo ongelma on ettei siellä ole nettiä! Ja mähän olen ihan täys addikti. Toisaalta ehkä viikon vierotus olis hyvästä?

Ekat joulukortit tipahteli luukusta eilen, lisää kortteja odottaen,

Mari :)

3 kommenttia:

 1. Heei, me halutaan kans teidän kanssa hoploppiin joskus.
  Ei nettiä? Miten ne pärjää?

  VastaaPoista
 2. Ei ne kokonaan ilman nettiä oo, niillä on läppäri ja mokkula, ni Marko ottaa ne mukaan. Hop Lop on tosi kiva, niin superkallis vaan nykyisin. leikkiluolaan olis alennuskuponkeja (6e), mut se ei oo niin kiva. Täytyy loman aikaan kattoo jos ehtis vaiks yhdessä jonnekin.

  VastaaPoista
 3. Siis muuallekin kun Mialle :). Täytyy varmaan ottaa Iida yökylään meille ja viedä tytöt yöretkelle ;). Tosin se yöretki olis ehkä kivempi toteuttaa kesällä :D.

  VastaaPoista