perjantai 11. joulukuuta 2009

Huomenna koittaa neljän päivän lapsivapaa

Jiihaa! Siitä on kulunutkin taas jo varmaan kuukauden verran kun Fanni on yökylässä ollut. Ihan huippua kun neljään päivään ei tarvitse olla äiti, saa touhuta ihan niinku lystää, tulla ja mennä aivan vapaasti. Maanantai ja tiistai on koulupäiviä, joten ne nyt tietty rajoittaa, mutta ei haittaa. Koulussakin voi olla pidempää päivää, jos vaan jaksaa.

Tänään vasta havahduin tajuamaan että jos ei kesäkuussa ennätä valmistua, niin valmistuminen venyy lokakuulle. On siis vaan laitettava vauhtia sormenpäihin ja saatava aikaiseksi ne tehtävät, jotka on lojunu tietokoneen työpöydällä kansiossa "rästitehtävät" jo vuoden päivät. Aika pitkälti tää on myös kiinni yhdestä harjoittelusta, tai oikeastaan opettajan armollisuudesta.

Huomenna aamusta olis tarkoitus askarrella joulukortit, tilasin valokuvat (ei korttikuvat) ja niitä sitten leikellään ja liimaillaan ja laitetaan ripaus hilettä mukaan jokaiseen kotiin ;). Postimerkit on ostettu jo kauan sitten ja kuoret napattiin tänään ostosreissulta mukaan. Joululahjoja ei puutu enää kuin yksi, ja se onkin osoittautunut mahdottomaksi tehtäväksi.

Fannin Helmi-täti laittoi viestiä ja toivoi meiltä playstationia ja singstaria huomenna Fannin matkassa, joten heti pakkailemaan sitä ettei unohdu :).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti