torstai 10. marraskuuta 2011

Luopumisen tuskaa

Tiskikone ja minä ei tulla enää toimeen. Se ryttyilee päivittäin. Uuden hankinta olisi edessä. Tuo edellinen oli noin 500 euroa, selkeästi liian halpa, kun jaksoi ainoastaan nelisen vuotta toimia hyvin ja päälle kaksi vuotta huonosti. Pesutuloksessa ei ole vikaa, ei vaan meinaa ottaa vesiä sisäänsä ja aloittaa pesuohjelmaa. Jynskyttää ja pynskyttää paikallaan.

Tein pikakatsausta. Takuut on lähes olemattomia, 2 vuotta. Jos koneeseen satsaa 1200e, ni luulis sille saavan takuuta 10 vuotta. Järkyttävää. Hyvin pienen hetken harkitsin jo elämää ilman tiskaria, mutta tulin onneksi nopeasti järkiini. Nyt pitäis vaan tyhjästä nyhjästä tieto mikä on laatukone ja kestäis kauan! Ja olisin todellakin valmis maksamaan vaikka sen 1200e, jos saisin 10 vuotta takuuta. Yksi merkki on poissuljettu ja se on Whirpool!

-(kiukkuinen) Mari

Pst. olen putsannut kaikki mahdolliset osat, jotka olen koneesta osannut irroittaa, eilen meinasin istua koneen eteen keittiön lattialle ja huutaa sille haistaa paskaa. Fanni nukkui jo siihen aikaan. Nyt se kone taas temppuilujen jälkeen lähti pesemään.

3 kommenttia:

 1. Onks teillä kotivakuutusta? Joskus ne korvaa osan jos kone hajoaa nopeasti takuun umpeutumisen jälkeen... kysyminen ei ainakaan paljoa kustanna!

  VastaaPoista
 2. On kotivakuutus, täytyy varmaan tutkiskella vakuutuspapereita.

  -Mari

  VastaaPoista
 3. Vanhemmat sai tuntuvan hyvityksen jopa 6 vuotta vanhasta pyykinpesukoneesta vakuutusyhtiöltä. Kannattaa kysyä! :)

  t, eedith

  VastaaPoista