lauantai 19. marraskuuta 2011

Koululaisen toppaa

Mä elän talvea 2012-2013 vaatehankinnoissa. Tai pitäis varmaan jo tietää mitä aleista ostetaan. Tämä tuleva talvi on viimeinen talvi haalareissa. Viimeinen talvi vaaleanpunaisissa, ei uskalla enää seuraavaksi talveksi ostaa mitään pinkkiä tai vaaleanpunaista. Nyt haetaan mustaa, se on ainakin neutraali koululaisella. Hieman haikein mielin katselen Cupcaken ja muita pienemmille suunnattuja mallistoja. Housuja tarvitaan ensi talvelle varmaankin kahdet. Molemmat mustina, olen katsellut Molon Polluxeja ja Peakin housuja. Jälkimmäiset toimii ainakin lasketellessa paremmin. Toiseksi takiksi haluaisin pidemmän takin, joko parka-mallisen tai tyttömäisemmän, vähiin käy tarjonta. Toinen takki taas saisi olla laskettelutakki-mallinen. Jotain tämmöstä lähdetään siis hakemaan ensi talvelle:Kuvat: ellos.fi ja lekmer.fi

-Mari

4 kommenttia:

 1. Kyllä ne pienet koulussa pinkkiä ja vaaleanpunaista vielä pitää... Ei kun ostamaan vaan jos siltä tuntuu.
  Nimim. opettaja :-)

  VastaaPoista
 2. Musta on kyllä sellainen varma väri,joka sopii monen kanssa. Kannattaa ostaa sellaisia vaatteita, joissa on kiinteitä heijastimia, irtoheijastimet hukkuvat ja unohtuvat helposti. Kokomustissa kulkeva pieni koululainen ei kovin hyvin liikenteessä näy.
  Meillä on ekaluokkalaisella nyt paljon mustaa ja ongelmana on näkyvyys liikenteessä pimeinä aamuina ja iltapäivinä.

  VastaaPoista
 3. Toi keskimmäinen elloksen oman malliston takki näyttää kivalta. Tilasin miehelle tuota merkkiä olevan takin ja täytyy kyllä sanoa, että oli minusta aika huonolaatuisen oloinen ja ei vissiin kovin lämminkään. Meni nyt ehkä jotenkin tuohon -50% alekoodihässäkkään, mutta normaalihintaisena olisin kyllä laittanut suoraan palautukseen.

  Minäkin laitoin meidän 4-vuotiaan dinohatut huutikseen kun ei suostu niitä pitämään. Ovat kuulemma vauvojen hattuja.

  Eipä ole kun pari vuotta kun tuo oma tenavakin menee kouluun, huoh. Aika menee tosi nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Kaari: kiitos vinkistä, enpä tullut ajatelleeksi. Molon vaatteet siis olisi loistavia.

  -Mari

  VastaaPoista