lauantai 5. marraskuuta 2011

6-vuotias

päiväkotikuvissa. Ryhmäkuva kiva. Kaverikuva ihana. Yksittäiskuvat OMG. Ilmeisesti on ollut kavereille tarve esittää jotain, ilmeet ihan pöhlöjä, harmittaa niin vietävästi. Ensimmäinen kuva mielestäni näistä kelvollisin. Keskimmäisessä kädet puuskassa! Tarrakuvat on viimeisestä, ei yhtään Fannin ilme, palautukseen menee. Sori mummi, syytä lasta ja kuvaajaa :D.
-Mari

7 kommenttia:

 1. toi keskinmäinen on ihan paras!:D t:Helmi

  VastaaPoista
 2. Noo, ei tuo eka ihan paha ole? Vähän vaan sellainen velmu ilme. :-)

  Mut joo - itselläkin aina kauhea jännitys päällä, että onnistuuko vai ei. Viimeksi olin kuvauspäivänä työreissulla ja kauhea ohjeistus miehelle, että miten hiukset pitää olla. Yllättävän hyvin oli onnistunut, mitä nyt väärän VÄRISET ponkkarit oli laittanut. :-D

  VastaaPoista
 3. Joo ei eka niin paha ole, sen kuvan pidin. Eniten harmittaa, etteivät kuvausfirmassa olleet tajunneet tehdä tarroja ekasta. Nyt jää sukulaiset ilman tarroja.

  VastaaPoista
 4. Ihan söpöiltä ne näin vieraan silmiin näyttää. Tuossa keskimmäisessä on hauska "pikku-myy"-ilme.

  VastaaPoista
 5. Eikö teillä ollut mahdollisuutta itse muokata tilausta? Meidän eskarilaisen kuvat pääsi katsomaan nettiin etukäteen ja sai itse valita mitkä kuvat ottaa. Se oli tosi kätevää.

  Mutta hei, tuo eka on ihan hyvä!

  VastaaPoista
 6. Voinko tehdä tilauksen taas itse?? Tarttisin tollasen ison kuvan ja sitten tarrat?? Ihan Fanniltahan tuo näyttää joka kuvassa:D
  T. Hanna-mummi

  VastaaPoista
 7. Amy: ei ollut mahdollisuutta muokata tilausta, voi kun olisikin ollut :). Vaikka kyllä mä alan jo selviämään tästä(kin) kriisistä :).

  VastaaPoista