tiistai 11. lokakuuta 2011

Name It

Name It on yllättänyt positiivisesti viime aikoina muutaman kerran. Vaatteet on ollut ihan kivoja, mutta hinnat tuntuu nykyisin olevan aika kovia. Noin niinku Name It:n vaatteille, esim. mielummin maksaisin 40e Mayoralin mekosta kuin Name It:n mekosta.

Vähän aikaa sitten ostettiin Fannille merkin farkkuleggarit (24,90e), ne on mun ihan lempparit ja neitikin tykkää. Eilen löytyi neulemekko 100% puuvillaa, 16,90e. Ei paha.


-Mari

2 kommenttia:

  1. Aika kova hinta farkkuleggareista, mutta neulemekko oli löytö! Itse ostan tytölle kaikki farkkuleggarit Kappahlista(koko 158-164cm), sieltä tulee mukavasti alekuponkeja eikä lähtöhinnatkaan päätä huimaa:)

    VastaaPoista
  2. En työkoneella jostain syystä pääse kommentoimaan itse, joten jää usein kommentteihin vastaamatta. 25e on tosiaan farkkuleggareista aika paljon, mutta ne on kyllä supersuloiset. Näkyykin tuossa edellisessä bloggauksessa, sivuilla on tuommoiset rypytykset, jotka tekee leggareista vähän erilaiset :). Kappiksella olen useamman kerran katsellut farkkuleggareita, vyötärö on vaan niissä yleensä niin suuri, eikä kiristysmahdollisuutta ole, niin ei pysy tytön jalassa.

    VastaaPoista