keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hullut päivät

Tänään kävin töiden jälkeen Itiksessä. Olin suunnitellut listan siitä mitä ostan ja aika hyvin listalla pysyin. Siinähän kävi niin, ettei suurta osaa listalla olleista jutuista kelpuutettukaan.

Fannille: tussit, Benettonin collegetakki seuraavaa kokoa ja Paul Frankin sukkikset. M:n tytölle Ticketin toppahousut. Omaksi iloksi Sagaformin sydän-kulho, Tefalin paistinpannu + lasta, Bonacuren hoitava hiussuihke ja Niken urheilutoppi. Illan iloksi (tai siis useammankin illan) ihan liikaa karkkia ja herkusta mausteita kahdeksan purkkia sekä jääkapin täydennystä loppuviikoksi.

Huomenna tulee myyntiin Peakin huppari, jonka niin kovasti haluaisin. Kerrankin siellä olisi mieleinen väri, turkoosi. Vaan töihin se on aamusta mentävä ja ainakin aiempina vuosina noista on koot tuntunut hupenevan heti aamusta. Työnteko rajoittaa mun elämää ihan liikaa! Huomisella on myös Name It:in farkkuleggarit tytöille, ne kelpaisi meille. Fannin kolmet farkkuleggarit on jatkuvasti jalassa, pyykissä, narulla ja narulta taas suoraan jalkaan.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti