keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tavoitteita

Tyhjentelin muistitikkua. Lähinnä koulujutuista, niitä kun on turha kaikkia enää säästellä. Löysin tikulta muutamat tavoitteet. Olen aiemmin aina alkuvuodesta laatinut vuodelle kymmenisen tavoitetta. Tikulta löysin vuosille 2008 ja 2010 asetetut tavoitteet. Oli mielenkiintoista seurata mitä olin suunnitellut ja mitkä olivat toteutuneet. 2008 tavoitteista yhä edelleen toteutumatta on tatuointi, tosin sitä olen kaavaillut vuodesta 2003 saakka. Ehkä vielä joskus :).

2010 tavoitteissa oli muun muassa painon saaminen alle 60kg:n ja valmistuminen. Nyt on nekin molemmat toteutettu. Paljon on kyllä asiat muuttuneet vuodesta 2008. Silloin opiskelijana sitä oli taloudellisesti niin tiukilla, ja nyt elämä on huomattavasti rennompaa, kun ei tarvi laskea ruokakaupassa pennosia. 2008 tavoitteena oli myös oman passin uusiminen ja passin hommaaminen Fannille, sekä matka Tallinnaan. On se vaan ollu hurjaa, ettei ole ollut edes rahaa passeihin.

Kyllä sitä tänäpäivänä helposti reissaa Tallinnat ja Tukholmat. Mutta nyt kun rahaa on enempi, huomaa, että sitä myös menee ihan tolkuttomasti. Jaa mihin? Niihin lapsen vaatteisiin. Aleaikaan oon taas shopannu enemmän, ku tarpeeksi. Kattelin himohamstraajaa ja heräsin, kun hamstraaja avautui tunteistaan. Ihan niinku minä! Iski taas tajuntaan, ettei me tarvita yhtään mitään. Paitsi Fannille ponnareita! Vuoden ajan pärjätään varmaan ilman yhtä ainuttakaan ostosta.

Ajattelin kokeilla. Taas kerran. Taktiikka on pysyä pois kaupoilta, voisko joku tuoda meille synttärilahjaksi kilon ponnareita? ;). Jospa tällä keinolla vaikka reissattais ens kesänä jossain muuallakin, kuin vain Tallinnassa ja Tukholmassa.

-Mari

3 kommenttia:

 1. On se juu sellasta rahan kanssa. Kummasti sitä menee ihan suhteessa siihen tulemiseen.

  Ja miten vähällä sitä loppujenlopuksi tulee toimeenkin, määkin monta vuotta vedin kotihoidontuella ja aina kuitenkin riitti ruokaa ja vaatetta :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Minua tietysti kiinnostaa heti, että mitäs olet Fannille shoppaillut?
  Ostospostausta kehiin siis. ;-)

  T. Jo vakilukijasi Anu

  VastaaPoista
 3. Ehkä Oslo olisi ensi kesän kohde? :P

  VastaaPoista