maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pieni lenkki.

Pääsin neljältä, hain vanilian, oltiin kotona vähän puoli viiden jälkeen. Vaatteet vaihtoon, juoksukamat päälle, tytölle kypärä päähän ja pyörä kellarista. Eiku menoks! Lenkkeiltiin äitille, matka on noin neljä kilometriä. Vanilia polki, minä kävelin ja juoksin. Pikkasen yritin tavoitella Porin juoksukoulun eka päivää. Kiitokset vaan yhdelle innoittajalle, joka asiasta on blogannut :). Mäkin innostuin, pakkohan se on kokeilla toimiiko. Eka parin minuutin juoksu oli aika vaikee, sen jälkeen helpotti ja juoksinkin mennessä jo vähän enempi mitä ekana päivänä piti.

Äiti tarjosi ruokaa, saatiin siirrettyä kauppareissua taas yhdellä päivällä. Äitillä on kyllä vähän huono käydä, koska siellä on karkkia. Ja se jos joku on mun paheeni. Muuten ihan terveellistä pöperöä, uusia perunoita, kalapihviä, salaattia ja raejuustoa, nams. Äiti hetken matkaa saatteli takaisin päin. Matkalle sattuu sopivasti myös hiekkakuopat, jossa on muutama melko onneton lätäkkö. Ja olihan kuuma. Poikettiin uittamaan lasta. Ei pyyhettä, ei uikkareita. Pikkareilla tuo hetken pulikoi, uinnin jälkeen puettiin äidin pitkähihainen vielä mekoksi käännetyin hihoin, saatiin vilu karistettua. Ja jatkettiin matkaa. Ukki osuu myös matkan varrelle. Oon katellut vanilian pyörän kumeja jo hetken sillä silmällä, että pumppua kaipaisivat. Mä oon vaan niin kädetön tommosissa miesten hommissa. Ajettiin ukin kautta vielä pumppaamaan renkaat.

Ukilta on enää lyhyt matka kotiin. Piti ehkä vähän myös kokeilla kumpi on kovempi, vanilia vai mä. Vaikka kuinka juoksin täysiä, huristeli tyttö pyörällä ohi. Niin se vaan aikaa menee ja lapsi kasvaa. Vanilia ajaa ihan ku pojat. Kiihdyttää kovan vauhdin ja jarruttaa niin, että takapyörä menee lukkoon? ja tulee piiitkä jarrutusjälki. Ja tänään ajo yhdellä kädellä. Ja sitten koheltaa ja kaatuilee. Ostin ton 16" pyörän ajatuksella harkkapyörä, kun oltiin appareista silloin luopumassa. Käytettynä ja muutenkin halpa pyörä. Seuraavassa uskaltaa sitten jo panostaa ehkä laatuun ja kestävyyteen.

Oltiin kotona vasta vartin yli kasi, että semmonen pieni lenkki meillä tänään. Nyt nukkumaan, huomenna ohjelmassa on 30 minuutin lenkki ;). Vanilia on vähintään yhtä innostunut tästä lenkkeilystä ku minäkin. Mikä on hyvä, ni se tsemppaa mua ja painostaa mut sinne lenkille :D.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti