perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tukholma

Viime viikonloppuna oltiin Tukholmassa. Rankka reissu, ei voi muuta sanoa!

Töissä on taas ollut aika hulinaa. Aamupäivät on ok, iltapäivällä homma repeää käsistä. Viikolle non-kiva päätös oli pappa, joka veti pultit, huusi ja paisko ovia tänään päivän päätteeksi.

Toisaalta mieltä lämmittää töissä saatu hyvä palaute. Vaikka kyllä mä tiedän ilman palautettakin olevani hyvä työssäni vähäisestä kokemuksesta huolimatta. Jotenkin se vaan käy voimille, kun tiukkana on oltava ja siitähän ei asiakkaat tykkää. Ja itsehän siitä saa sen paskan niskaansa.

Onneksi on viikonloput. Saa kaikki työkuviot pois mielestä ja vaan olla. Ja pampulan kanssa on enempi aikaa. Jos se vaan olis mun kanssa! Samassa talossa asuu kaksi tyttöä, jotka usein jää pihalle, kun tulevat päiväkodista. Ja Fanni tekee samaa, jää odottamaan. Niin ulkonahan tuo nyt vaan notkuisi.

Alla muutamat kuvat reissusta.Tukholmassa oli muuten oikein kiva ilma, mutta tuuli oli hurrrja. Laivalla otettiin tyttöjen kanssa rinksut, niinku Fanni sano. Tytöt kävi tanssahtelemassa (lue: riehumassa) ja sitten tulikin jo väsykiukku. Oikein onnistunut ja kiva reissu väsymyksestä huolimatta. Kesälomalla uusiksi!

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti