torstai 7. huhtikuuta 2011

Meidän uusi elämä

Auto on hajalla. Taas.

Sen verran kypsyttää koko auto, että taidan antaa sen nyt seistä jonkun aikaa. Olen hyvin, hyvin kiitollinen siitä, että kesti talven yli.

Meillä alkaa siis uusi elämä ensi viikolla. Autoton elämä! Jota tänään jo vähän treenattiin. Aamulla oli tarkoitus mennä kävellen/pyörällä/bussilla päiväkodille. Oltiin vaan sen verran aikataulusta jäljessä, joten risaisella autolla huristeltiin sinne ja lopun matkaa jatkoin bussilla, junalla ja jaloilla. Ja sehän olikin yllättävän simppeliä. Ja mä sain lukea kirjaa!

Mulla olis pyörällä töihin matkaa varmaankin semmoset kymmenen kilometriä. Eli oikein poljettava matka. Ainut kurjuus on se, että päiväkoti on ihan väärässä suunnassa ja sinne on kuitenkin matkaa, ehkä kilsa? Se vaan tekee yhteensä jo pari kilsaa aamuun lisää, kun joudun sitä kautta koukkaamaan. Ja kun tää mun pohjakunto on vähän niinku nolla!

Viikonloppu on aikaa miettiä millä maanantaina kuljetaan. Ollaanpa ainakin ekologisempia, kun ei huristella autolla. Ja saadaan enempi liikuntaa.

Huomenna kuitenkin Tukholmaan Fannin, Iidan ja x:n ja ehkä vielä yhden x:n kanssa.

Mystistä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Hmmm... hauskaa matkaa! X:n kaa (?!!)

    Mä jätin taas autoilun viimeisimmän kolahduksen jälkeen. On liian pieni auto kestääkseen isompien iskuja. Vapauttavaa mennä kehää bussikaistalla kahden kaistallisen ohi. Ja lukea!

    VastaaPoista