torstai 28. huhtikuuta 2011

Huh hellettä!

Kyllä ilmoja pitelee. Toivottavasti viikonlopun ylikin. Niin paljon olis kirjotettavaa, ehkä taas viikonloppuna saan siirreltyä kuviakin kamerasta koneelle. Pääsiäinen on vielä visusti kamerassa.

Paljon tapahtuu näin keväällä. Ensi viikko on mielenkiintoinen. Kauhua, intoa ja jännitystä on ilmassa. Siitä myöhemmin lisää!

Nukkumaan olis opeteltava uusiks. Purentakisko suussa. Ja se vaan oksettaa mua. Tänään jo vähän treenailin VIKAA koulutehtävää tehdessä.

Ja se on nyt valmis. Se koulutehtävä. Niin paljon olis vielä selviteltävää ja kurssien "järkkäilyä". Täytyy varmaan ottaa vapaapäivä, jotta pääsee koululle.

Nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa taas. Ihanaa, että ihan pian on taas viikonloppu. Ne on elämän suola (ja sokeri). Ja onhan se vappukin tässä vietettävänä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Hei! Kirjoitit tuosta purentakiskosta.. mullakin ollut nyt viikon käytössä, ensin yökkäytti niin maan pirusti mut nyt jo niin tottunut, että tuskin osaisin enää ilman nukkuakaan :D Hyvä kapistus, vienyt jo näinkin lyhyellä käytöllä oireita vähemmäksi.. saako kysyä mitä oireita sulla oli, että sen "sait"? :) Sinnikkäästi vaan totuttelet, kaapin perälle sitä ei kannata jättää, kuivahtaa nopeasti käyttökelvottomaksi!

    VastaaPoista
  2. Eilen yritin nukkua, mutta ei siitä mitään tullut ja luovutin. Ajattelin, että yritän nyt päiväaikaan vähän totutella, se vaan puristaa mun hampaita ja siks on ärsyttävä, enää ei okseta :D. Mä en oo narskuttanu hampaita, mutta puren hampaita yhteen (välillä päivälläkin), ja koko hampaat ja leukaluut kipeenä, sekä välillä armottomat päänsäryt. Ohjeessa oli, että pitäis kosteessa säilyttää, joten aamusta dippasin sen vesilasiin, täytyy varmaan jatkossakin tehdä niin, ettei mee koppuraks, ei kuitenkaan mikään halvin kapistus :).

    VastaaPoista