tiistai 12. huhtikuuta 2011

Saturatikka

HSL kutsuu Saturatikkaan ja Lapsi-messuille

HSL:n aikatauluissa on ensi viikolla lasten lähtöjä. Kulttuuriratikka muuttuu Saturatikaksi tiistaina ja keskiviikkona 12.- 13.4. Lapsi-messuilla 15. -17.4. pienet voivat muun muassa kokeilla ratikan ohjaamossa kuljettajan työtä.

Saturatikka

Saturatikka ajaa Kulttuuriratikan tavoin linjan 7A:n reittiä Töölön hallilta Messukeskukselle tiistaina 12.4. ja keskiviikkona 13.4. n. klo 15 -18.

Lapsia ja aikuisia viihdyttävät tiistaina teatteri Hevosenkengän nukketeatteriesitykset. Keskiviikkona Vinkulelu-yhtyeen Mikko Perkoilan esittää tarinamaisia laulujaan. Kirjailija Annina Holmberg lukee teostaan Karkausyön ratikkamatka. Mukana menossa on myös Lapsi-messujen maskotti, veikeä Norsupäästäinen.

Saturatikka toteutetaan HSL:n, HKL:n, Kulttuuritehdas Korjaamon ja 10-vuotisjuhliaan viettävien Lapsi-messujen yhteistyönä.

Kyytiin pääsee normaalin matkalipun hinnalla.

Lapsi-messut

HSL:n messuosastolle 6n51 on jälleen rakennettu kuusimetrinen raitiovaunun malli, joka on jo aikaisempina vuosina osoittautunut huippusuosituiksi. Lapset pääsevät kokeilemaan kuljettajan työtä lasten liikenneopettaja Setä Sinisen opastuksella. Muistoksi ”ajokokeilusta” lapset saavat oman diplomin. Lisäksi osastolla voi harjoitella matkakortin leimausta lipuntarkastajan opastuksella.

Varttuneemmalle väellä on tarjolla vinkkejä, kuinka lapsen kanssa kuljetaan helposti ja turvallisesti kaupunkiliikenteessä.

HSL:n osasto on messupäivinä avoinna klo 9-18.

http://www.hsl.fi/fi/mikaonhsl/Uutiset/2011/Sivut/Page_20110408091244.aspx

Olis kiva mennä kurkkaa saturatikka. Ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi. Mulla on vaan niin väsymys vieläkin laivareissun jäljiltä, ettei kykene. Illat yritän vaan sinnitellä hereillä ja odotan, et kello tulee kasi ja pääsen nukkumaan. Viikonloput on rankkoja!

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti