torstai 31. lokakuuta 2013

Leikkipuistossa, part2

Perjantaina oltiin ajamassa F:n isän työpaikalle, kun matkalla bongattiin auton ikkunasta kiva leikkipuisto, päätettiin käväistä puistossa. Aikaa ei ollut kuin vartti, mutta ehdittiin tsekata mitä kivaa puistosta löytyi. Tramboliinia en ole aiemmin missään puistossa nähnyt, täällä oli myös muita vähän erilaisia juttuja. Kovasti on puistot muuttuneet parissakymmenessä vuodessa.
Viime vuosi meni aika pitkälle niin, että neiti ekaluokkalainen luuhasi omien kavereidensa kanssa ulkona ja itse puuhailin omia juttuja kotona tai kävin lenkillä. Nyt syksyllä ollaan huomattavasti enemmän vietetty aikaa yhdessä ja myös puistoiltu. Äidin sydäntä lämmittää kovasti, kun koululainen huolii mukaansa. Viime vuonna tytöllä oli kova tarve ottaa omaa tilaa ja saada olla iso. Onneksi tuo vaihe meni ohi ja sain tytön vielä takaisin, toivottavasti jokuseksi vuodeksi ennen murrosiän rientoja :).

-Mari 

2 kommenttia:

 1. Meidän esikoinen kans 8v ja tokalla, ja mä en meinaa välillä ollenkaan tajuta miten iso se jo onkaan, tai ainakin yrittää olla... ;-)
  Ei mua enää huolita autoleikkeihin...
  Iha hirvittää, että pianhan nuo on jo kaikki kolme niin isoja, ettei äitiä tarvita... Nyyh ja sniff...

  VastaaPoista
 2. Meillä oli viime vuosi ihan järkyttävä. Muutto uudelle asuinalueelle ja koulun alku sekoitti tytön pään. Uudet kaverit ja laajentunut reviiri, ni ei tyttö malttanut lainkaan olla kotona. Säännöistä oli vaikea pitää kiinni. Nyt on onneksi rauhoittunut kovasti :).

  Toki kaikenlaisia kokeiluja (niinku meikit!!) on tänäkin vuonna ollut, mutta rauhallista ja seesteistä tää on viime vuoteen verrattuna.

  VastaaPoista