torstai 3. lokakuuta 2013

Epäonnen päivät

Lokakuu on alkanut huonosti. Tiistaina juoksin pysäkillä olevaan bussiin, puhelin lensi laukun sivutaskusta maahan ja näyttö säpäleiksi. Näytön korjaus n.120e. Uusi puhelin 270e.

Tiistaina F myös tunnusti, ettei tiedä missä uudet Reimatecin talvirukkaset on. Rukkaset on olleet käytössä viikon ja ekana pakkaspäivänä ne on jo hukkuneet. F:n käsi on aina ollut tosi pieni, vielä viime talvena käytössä olleista rukkasista suurin osa on ollut kutakuinkin kokoa 3-5v. Käsi on kasvanut hurjasti, sen huomaa käsikkäin kulkiessakin. No, sanomattakin on selvää, että kaikki rukkaset on pieniä. Nyt pitäisi keksiä jostain uusia, taidetaan siirtyä seuraavaksi vähän edullisempiin. 

Eilen lähdin pyörällä töihin, pakkasta oli melkein viisi astetta, pääsin 1,5km, jonka jälkeen vaihteet lakkasi toimimasta. Päälle jäi tietysti isoin vaihde. Vaihdeongelma korjaantui lämpötilan korjaannuttua.

Kaiken kukkuraksi eilen illalla F:n jopo varastettiin meidän pihasta, valoisan aikaan vielä, sillä aikaa kun oltiin jumpassa ja kaupassa. Alueella ilmeisesti hävisi enemmänkin Jopoja samana iltana, ainakin F luokkakaverin pihasta oli Jopo varastettu. Tiedänpähän taas miksi maksan kotivakuutusta.

Parille päivällä kerättiin taloudellista tappiota jokunen satanen. En taida uskaltaa tänään koskea autoon, ettei pahan karman jatkumo yltä siihenkin ;).

-Mari

2 kommenttia: