tiistai 13. joulukuuta 2011

Takkiostoksia

Meillä kävi pyörähtämässä Cupcaken takki ja housut, ajatuksella talveen 2012-2013. Takki oli hihoista nyt sopiva ja malli oli mielestäni ihan liian leveä, takki ei istunut lainkaan. Palautukseen meni molemmat. Cupcaken pipon ehdin tilata myöskin, se kuitenkin pidetään, sopii muiden ulkovaatteiden kanssa.

Laatikossa on yksi Ticketin takki, joka oli tarkoitettu tälle talvelle. Se on kuitenkin valtava, joten säästetään ensi vuoteen. Claire.dk:n takin onnistuin klikkaamaan onnenmuruset- nettikaupasta alle 40 eurolla, ale oli vähän reilut 50%. Takki on ihana (toisin ku tuo päiväpeitto!).Lisäksi Caacabaanasta tilasin Molon softshellin, joka oli n. 60e ja siitä sai vielä alea muistaakseni -25%. Meillä on ollut sama takki pinkkinä (116cm) ja on ollut tykätty. Huputon versio löytyy koossa 128cm, se on vielä tosi iso, joten piti tilata välikoko tulevaan kevääseen.-Mari

2 kommenttia:

  1. Minustakin ne CC:n takit on kumman leveitä ja hihat lyhyitä. En oikein ole ymmärtänyt niiden suosiota koskaan.

    VastaaPoista
  2. On ne ihan sieviä, meillä ei ole koskaan ollut, eikä taida tulla jatkossakaan. Pidempi mallinen isompien tyttöjen takki on varmaan kivempi päällä.

    -Mari

    VastaaPoista