keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Ärtymys

Meillä on Ikean Hemnes -sarjan kirjahyllyjä kaksi kappaletta. Kasatessa aikoinaan vähän oikasin ja jätin taustalevyn nauloista puolet naulaamatta. Sillä seurauksella, että hyllyt on tullut vähän väliä alas (koska niissä on joku älytön "lovi" yhdessä kulmassa) ja samoin niissä olleet tavarat. Muutama viikko sitten reipastuin ja sain vihdoin naulattua toisen kirjahyllyn levyn kunnolla kiinni, sen jälkeen toinen hylly on pelittänyt. Eilen aloin napsuttelemaan loput naulat, päätin kuitenkin taas oikoa ja olla siirtämättä ylimmän hyllyn kirjoja pois. Sillä seurauksella, että kaikki kirjat tuli alas, osa lensi tv-tason päälle, josta kaatui kynttilän koristehiekat lattialle, sekä kirjahyllyn hyllylevyistä yksi hajosi. Sinnikkäästi jatkoin onnettomuudesta huolimatta homman loppuun, hyllyn piti siis olla kunnossa. Ja entäs tänään. Laitoin valokuva-albumia samaiselle ylähyllylle takaisin, kun yhtäkkiä aivan yllättäen koko p*rkeleen hylly kirjoineen romahti alas, ja se hyllylevy joka eilen hajosi (ja jonka sain edes osittain eilen korjattua), meni taas sijoiltaan.

Meille EI tule enää ikinä Ikean hyllyjä. Jos ja kun joskus muutetaan, noi hyllyt ei tule mukaan.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Tuolla taustalevyn naulaamisella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Tuo "älytön lovi" näyttää kuuluvan kasaamisohjeen http://www.ikea.com/assembly_instructions/hemnes-bookcase-90x197__D8S403_PUB.PDF mukaan oikeaan takanurkkaan jotta hylly asettuu oikein. Oletko asettanut hyllyt oikein?

    VastaaPoista
  2. Olen asettanut hyllylevyt oikein. Loven takia hyllylevy pääse notkahtamaan yhdestä nurkasta kannattaimen päältä, jolloin hylly tipahtaa kokonaan alas.

    VastaaPoista