perjantai 6. toukokuuta 2011

Vallatonta

Kevät ja valon lisääntyminen aiheuttaa manian :D. Ainakin siltä tuntuu. Yhdeksän tunnin yöunet on vaihtunut kuuden tunnin uniksi ja mä pärjäilen niillä oikein hyvin. Vaikka talven olin väsynyt niillä pitkilläkin unilla.


Ajatuksenkulku on vauhdikasta. Illat on ollut tosi levottomia. Tiedä sitten johtuuko väsymyksestä vai mistä. Töissä on taas hurjan kivaa. Tällä viikolla on ollut vähän rauhallisempaakin.


Tänään lähdetään taas maalle. Ei mökille, vaan ystiksen luokse tuonne keskelle ei mitään :D. Tai onhan siellä pieni kyläpahanen. Ja se ehkä tulee tarpeeseen. Pääsee rauhoittumaan, hetkeksi irti normaalista.


Ja ihan parasta taas toi aurinko!


-Mari

3 kommenttia:

 1. Mä olen onnellinen jos välilla saan nukkua 6h, joskus jopa 8h (harvoin). Tälläkin viikolla jäi parina yönä kolmeen-neljään tuntiin unet, kun on pari juttua jotka valvottaa...Olosuhteiden uhrina valvoskelen, mutta ihminen on sopeutuvainen. Monen vuoden univelalla on tottunut tähän. Valoisat aamut kyllä auttavat virkistymään aamuisin nopeammin, vaikka älillä on tosi vaikea saada itseään ylös ja ulos. Tuntuu kuin olisi just nukahtanut ja sitten jo kello soi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan, ihan parasta toi aurinko!!!

  Mukavaa viikonvaihdetta siellä ei minkään keskellä!

  VastaaPoista
 3. Jarna: mä taas yleensä tarvitsen vähintään sen kahdeksan tuntia. Koko elämä on hankalaa, jos oon väsynyt. Vähän niinku lapsilla :).

  VastaaPoista