keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Arkea

Meillä on mahdotonta menoa tällä hetkellä neitokaisen kanssa. Käytös tytöllä on jotain järkyttävää, niin kotona kuin päiväkodissakin. Ja se syö äitiä. Päiväkodissa alko jo viime viikolla, kotona enempi vasta viikonloppuna. Joka päivä päiväkodista tulee viestiä, että hankalaa on ollut. Sanovat sen olevan 6vee uhmaa. Tiedä sitten.

Eilen jätettiin pikkujättis suosiolla väliin, mitä sinne turhaan mennä vääntämään. Tänään äiti meni Fannin kanssa sinne. Ja velipoika sai houkuteltua mut rullistelemaan. No ei paljon tarvinnu houkutella, enää ei vaan voi vedota siihen, että pitäis tehdä koulutehtäviä ;). Kivaahan se luistelu on, tykkään paljonkin, sai pään tuuletettua neidin kiukkuiluista. Sama lenkki mentiin, jota silloin nuorempanakin, suunnilleen kymmenen kilsaa. Oikein sopiva matka. Veljelle se oli palautuslenkki salitreenin päälle ja mulle ihan kunnon hikitreeni :D.

Juhannuksen jälkeen on valmistujaiset. Silloin on niin pileet. Onhan tätä koulua kuitenkin käyty tavallansa seitsemän vuotta, kyllä sen päättymistä pitää juhlia! Ja jotta juomaa riittäis, niin päätettiin lähteä helatorstaina isin ja velipojan kanssa ihan Tallinnaan saakka hakemaan muutama laatikko juhlajuomaa. Ja Tukholmaan kanssa, kunhan kesäloma koittaa. Pieniä reissuja odotellessa.

-Mari

1 kommentti:

  1. Eikä!? Arvaa kuka on myös helatorstaina Tallinnassa? mä tosin lähden sinne jo edellisenä päivänä, mutta silti! :)

    VastaaPoista