tiistai 24. toukokuuta 2011

Niin paljon tapahtuu taas. Rustailen joka päivä töissä seitsemäntoista post-it lappua, jotta muistaisin kaiken. Enkä siltikään varmaan muista.

Tänään on päiväkodin kevätjuhla. Huomenna on koululla valmistumiskeskustelu tutoropettajan kanssa. Molempina päivinä olis Fannin pikkujättiliiga, josta tyttö on nyt innostunut alkukankeuden jälkeen. Eilen jo ruinasi ja valitti, kun ei pääse fudikseen tänään. Ruokakaupassakin tarttis käydä. Torstai ja perjantai on ainakin vielä tyhjiä päiviä. Lauantaina taas menoa riittää. Yhdet synttärijuhlat ja kummityttö tulee yökylään. Mietin lähdettäiskö plikkojen kanssa mökille, siellä ne tytöt viihtyy.

Viikonlopun Fanni oli isin kanssa mummolassa. Nyt on koko aika ikävä, kun ei olla juurikaan ehditty olemaan. Eilenkin luuhattiin ilta kylässä. Ja taas muutamat illat menee juosten. Oli raasukkakin itkenyt ja kitissyt eilen koko aamupäivän päiväkodissa äitin perään. päikkäreiden jälkeen oli päivä jo sujunutkin paremmin. Kesälomaa odotellessa. Vaikka sekin on jo liian täynnä ohjelmaa, huh. Enää kolme viikkoa.

Lomaviikoille toivotaan hyviä ilmoja! Vuosi sitten ollaan oltu uimassa Kuusijärvellä toukokuun lopussa, siitä on todistusaineistoakin kuvien muodossa. Äkkiä aurinkoa isosti tänne ja tuuli lämpimäksi. Fanni oli kyllä jo kärähtänyt viikonloppuna käsistään, joten kait se aurinko on paistellu. Mä vaan nukuin päivät.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti