sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Mökkielämä jatkuu

Mönkkäri on ostettu meille veljeni ollessa 5-vuotias, eli suunnilleen 18 vuotta sitten ja vieläkin se pelittää, mitä nyt jarrut ei kunnolla toimi :D. Fanni ei onneksi vielä ole rohjennut ajaa :). Ei muuten ihan toiminut toi yhtälö crocsit ja lumikasa.

Kaikki vaihtovaatteet oli heti mudassa, en kait koskaan opi ottamaan mökille tarpeeksi vaihtovaatetta tytölle. Takana prätkähiirten motskat, joista saatiin enon kanssa vähän kipinää ;).

Mökin piha on talven jäljiltä niin kaaoksessa. Veikkakulta on vähän tehnyt tuhojaan auratessa lumia, mm. keinu, pöytä, tuolit ja nurmikko epäkunnossa. Fanni ei tykkää ulkovessasta, pelkää tippuvansa sinne :D. Ja kyykillä pissii housuilleen, joten on sallittu potalla käynti.

Tyttö rakastaa läträtä rannassa. Äiti ei niinkään tykkää siitä tytön läträämisestä. Tässä mennään sitten jo mökiltä löytyneillä varavaatteilla. Alla oma paita, päällä Minni-MEKKO kokoa 80-86cm ja capreina legginsit kokoa 92cm ;). Pitäis vissiin päivitellä noita mökin varavaatteita, sillä kaikki oli tuota kokoluokaa.

-Mari

3 kommenttia:

  1. voi kun mä olin lapsi niin ei ollut mitään kauheampaa kuin ulkohuussi, siskon kanssa saatiin tehdä asiat sit aina pottaan, nykyään kyllä käyn siellä huussis mut on toinen mökki, en tiedä menisinkö vieläkään sinne lapsuuden huussiin :D

    VastaaPoista
  2. Minkäs merkkinen potta Fannilla on? Kun meillä on vähän sama ongelma ei uskalleta mennä huussiin ja potta on liian pieni meidän alle 5v

    VastaaPoista
  3. Ihan joku tavallinen halpispotta vaan ja hyvin mahtuu vielä :).

    VastaaPoista