tiistai 24. huhtikuuta 2012

Iholla.

Ollaan oltu kolme päivää kotona, tänään on neitinen ollut jo ihan kunnossa. Tämän äidin pää puolestaan on alkanut leviämään. Kerkeää miettimään ihan liikaa kun aikaa on ollut. Pari pistettä iin päällekin on löytynyt.

Eilen suursiivosin Fannin huonetta. Löysin minun vanhan poikanuken, jonka naamaan oli piirretty kuulakärkikynällä! 6-vuotias! Mesosin, että mun nukke! No jo tänään taas. Äiti tän nuken naamaan vahingossa meni tussia. WTF?!?! Tussi onneksi lähti taikasienellä. Tämäkin oli minun vanha nukkelapsi. Asetin ukaasin, seuraavaksi piirrän hänen lempinuken naaman mustalla tussilla piiloon.

Tänään olen katsonut x (eli liian monta) jaksoa iholla-sarjaa. Olen totaalisen koukussa. Voi että ihmisen elämä voikin tehdä kipeetä. Niinpä olen pillittänyt päivän mittaan sarjan tyyppien murheet ja viimeisin tunnin omia murheitani.

Päivästä on jäänyt mieleen päivän aikana monta kertaa mielessä pyörinyt lause, joka on pitänyt niin paikkansa: eniten v*tuttaa kaikki.

Jopas taas helpotti. Nyt hyvillä mielin, mieli tyhjänä, nukkumaan.

-Mari

1 kommentti:

  1. Mä oon kanssa ihan koukussa tohon Iholla-sarjaan. Jotenkin paljon enemmän puhuttelee sellaiset sarjat, jotka käsittelee ihan oikeeta elämää ja ihmisiä!

    VastaaPoista