sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

H&M Home

Käytiin eilen keskustassa pyörähtämässä parissa kaupassa aikamme kuluksi ja lopuksi Hakaniemessä leikkiluolassa. Fanni haluaa aina käydä H&M homella, koska niillä on niin hienot ostoskorit. Magneettitaulut, johon kerätään kuvat tuotteista, jotka halutaan ostaa. Hieman tavallisesta poikkeavaa ja suuresti meidän neitokaisen mieleen :).

Muutama ihana juttu tuli vastaan, ei kuitenkaan ostettu mitään. Nettikaupasta yritin kuvia löytää, mutta ei onnistunut täysin. Kylpyhuoneen lattialle "matto", joka paksumpaa froteeta. Muuten joo, mutta ei ihan istu meidän vessan haalean vihreälle laattalattialle. Lisäksi oli raidallinen kylmälaukku, joka jäi mieleen kummittelemaan varmaan ikiajoiksi, on ehkä pakko saada. Kylmälaukku hyvin samanhenkinen tuon tuolin pehmusteen kanssa. Ja seiloria kaikki tietty. Se puree taas näin kevään korvilla.



Fanni löysi myös kauheesti kaikkea "ihanaa", kirsikkaisen jumppapussin ja servettejä, essuja sun muuta oikein karkkisissa sävyissä. Yök :D. Emmä tietty mielipidettäni lapselle kertonut, myötäilin vaan "no ai kun ihana" ;).

-Mari

Pst. kerrankin kuvat ainakin melkein kohillaan :).

1 kommentti: