sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ostolakko

Mä olen hiljalleen alkanut antaa itelleni vähän narua ostelun kanssa. Ostolakko alkoi joskus heinäkuun puolivälissä (kait). Aleista ostettiin Fannille crocsit ja viikko sitten adidaksen katu-uskottavat kengät, 20e. Hän välttämättä ne halusi. Kaupasta kun poistuttiin, niin kertoi päiväkotikaverilla olevan samanlaiset. Ihmekös ne pitikin niin kovasti saada. Aloin vähän epäilemään oliko ne jalassa olevat kengät sittenkään pienet, niin ku neiti kaupassa väitti. Mutta muuten ollaan siis pysytty ruodussa ostelun kanssa.

Jumppahousuja ollaan etsitty, ei olla löydetty. Ollaan pyöritty perus hm:t-lindexit ja mikään ei oikeesti enää nappaa. Oon jotenkin niin kyllästynyt. Ja pystyn olemaan järkeväkin siellä kaupassa! Yhden tosi nätin trikoopaidan hm:ltä löysin, mutta jätin kauppaan, koska tarvetta trikoopaidoille ei ole. Ei nyt, eikä seuraavassa koossa. Pieni ongelma on tuplakoot. 110/116cm on pieni, 122/128cm on iso. Nyt käytössä onkin eniten ollut Espritin, Benettonin ja Zaran paidat, joissa on vähän erilaiset koot.

Kävin taas kurkkimassa Lindexin nettikaupan. Löysin tasan kaksi kivaa juttua. Ja tiedän, että toista Fanni ei suostuisi käyttämään, joten osaan jo jättää semmosetkin ostokset kauppaan. Hyvä minä!Farkkuhaalarit on aivan ihanat, mutta aiempaan kokemukseen perustuen jäisi käyttämättä. Farkkuleggarit on nyt ainoat mitkä kelpaa. Trikootunikoille olisi tarvetta. Käytössä on yksi mustaharmaaraidallinen tunika, joka on tosi tykätty. Tää varmaan menis huolimatta Pikku Myystä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Meillä oli tyhjä kolo päiväkoti/syysvaateiden kohdalla, jonka kävin täyttämässä parina viime päivänä.

    Tunikoita olisi ollut kiva löytää, mutta yhdestäkään kaupasta en löytänyt sellaista kivaa, joka ei olisi näyttänyt yöpaidalta. No, yhden löysin pöljällä tekstillä senkin. Nyt tuntuu, että mun ja kauppojen maku ei kohtaa.

    VastaaPoista
  2. Stockalla oli joku kiva Bogin mekko jossain kuvastossa, mutta 30e päiväkotimekosta on todellakin liikaa. Täytyy varmaan Kappiksen tarjontaa käydä katsomassa, jos siellä olis kivoja. Meille on oikeestaan sama olisko mekkoja vai tunikoita, kunhan nyt vaan jotain. Noi paksut neule/villamekot on vähän liikaa vielä näillä ilmoilla.

    VastaaPoista