perjantai 2. syyskuuta 2011

Mun uusi bestis.

Kiloklubi!

13.8. aloitin, parissa viikossa painoa on lähtenyt 0,9kg. Joojooojoooo, kilon verran paino voi ihan nesteiden vuoksi heitellä ja blaablaa. Käyn vaa'alla joka aamu. Ja oikeesti mä masennun aina siitäkin, jos paino on vaan 100g:kin enemmän kuin edellisenä aamuna :D. Nyt tuntuu, että se laskee tosi hitaasti. Osasyynä saattaa olla lenkkeily, kait ainakin osa rasvakudoksesta muuttuu lihakseksi (toivossa on hyvä elää).

Oon yrittänyt pitää tosi tiukkaa linjaa syömisen kanssa. Kaloreita menee semmoset 1600-2000 vuorokaudessa, vaikka pitäis pyrkiä siihen 1500. Mä vaan tykkään syömisestä! Karkit on joutunut jättämään melkein kokonaan pois, hedelmiä menee ihan tolkuttomat määrät. Se sokeri!

Haaveilen pätkispussista. Kaapissa on ollut kaksi pussia heinäkuun puolivälistä. Eilen mietin kuin paljon pitäis leinkkeillä, jotta voisin syödä kokonaisen pussin. Arvelin, että joku kolme tuntia tehokasta lenkkeilyä riittäis. Ja jälkikäteen tulis morkkis. Yritän siis jatkossakin pysyä erossa pätkikistä. Niiden suhteen ei ole kontrollia, jos otan yhden, uppoaa koko pussi.

Keväällä paino oli alimmillaan 57,8kg, siihen ei ole enää pitkä matka ;).

-Mari

2 kommenttia:

  1. Olenkin pariin otteeseen sattumalta huomannut sinut ja tyttösen lenkillä. Fanni taitaakin olla hyvä kirittäjä pyörällään.

    Ei ei, en stalkkaroi, mutta kun tässä samoilla kulmilla pyöritään :)

    VastaaPoista
  2. Jostain siitä teidän takaa joo lenkkeillään. Fanni on tosi hyvä kirittäjä ja iltaisin aina painostaa lähtemään sinne lenkille. Olis varmana monet lenkit jäänyt väliin ilman Fannin painostusta! Ja jos se joskus lenkillä jää jälkeen, esim ylämäessä, tulee se pian taas takaa ohi ja sanoo "älä luulekaan äiti voittavas" :D.

    VastaaPoista