tiistai 7. kesäkuuta 2011

Väärä hälytys

Jo ehdittiin pelästyä. Tietysti se ensimmäinen hukkuminen tulee jossain vaiheessa, niin surullisia kun ne lasten hukkumiset onkin.

Oltiin kuusiksen leikkipaikalla, kun piipaat kaahailivat paikalle. Ambulanssi-paloauto-ambulanssi-ambulanssi-poliisiauto-ambulanssi-ambulanssi-paloauto-ambulanssi-ambulanssi. Siinä vaiheessa poistuttiin paikalta, ja vielä niitä tuli lisää.

Tällä kertaa selvittiin vaan säikähdyksellä. Onneksi.


http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/sukellusleikki_kaynnisti_pelastusoperaation/?ref=tf_iOKboksi_p2

-Mari

2 kommenttia:

  1. Meinattiin tänään ensin Kuusijärvelle, mutta mentiin sitten Kallahdenkainaloon. Onneksi, mä en yhtään kestä tommosia tilanteita, vaikka oliskin "vääriä hälytyksiä."

    Me käydään nykyään harvakseltaa kuusijärvellä. Se on niin tummavetinen ettei oikein näe pintaa syvemmälle ja kun nuo kaikki kolme on kovia sukeltamaan. Mää oon aina paniikin partaalla, kun vähänkin pidempään ovat sukelluksissa.

    VastaaPoista
  2. Me käydään harvoin missään muualla, ku kuusiksella. Tykkään, kun laitureilla on lapsille rajattu se alue, jotenkin niin paljon simppelimpi valvoa. Pilvijärvi olis kanssa kiva, mutta siellä tökkii maksullinen parkkis, ja jos ei halua maksaa, ni kävelymatka on aika pitkä tienvarresta.

    VastaaPoista