lauantai 9. marraskuuta 2013

Hyvin pyyhkii!

Pääsin mukaan Buzzadorin Vileda-kampanjaan, jossa pääsi testaamaan erilaisia siivousliinoja. Tavallisesti meillä on rätin virkaa toimittanut F:n vanhat rikki menneet vaatteet (mä oon kierrättäjäihminen, kaikki hyötykäyttöön). Kesällä capreja reikiinty siihen tahtiin, ettei rättejä oo tarvinnut ostaa aikoihin.


F testasi window-liinan terassin oveen heti paketin saavuttua. Paketissa luvattiin rannuttomat ikkunat. F kasteli liinan sen verta kosteaksi, että rannut jäi. Itse kokeilin perässä ja edelleen jäi rannut, kuivasin pyyhkeellä ja puhdasta tuli. Vessan peiliä puhdistamassa kostutus liinasta toisen puolen, jolla ensin pyyhin peilin, sitten kuivasin liinan kuivalla päällä, TOIMII!

Kitchen-liina tuntuu käteen oudolta :D. Karhea puoli kuitenkin irroittaa liian hyvin ilman puhdistusainettakin. Toinen puoli on pehmoinen. Ehkä se karhean ja pehmeän ristiriita oli se mikä käteen tuntuu oudolta :).

Universal-liina on yleisliina, josta tuli välittömästi mun uusi ystävä! Mukava käteen ja puhdistaa liat ilman puhdistusainetta. Tätä olen käyttänyt kaikkien tasojen pyyhkimiseen.

Bath-liina puhdisti näpsäkästi hanat, pesukoneen päälliset ja kaiken muunkin kylpyhuoneessa.

Pad-liinalla pyyhin F puhelimen näytön ennen suojakalvon kiinnittämistä. Ensimmäisen kerran taisin saada näytön täysin puhtaaksi, kalvon alle ei jäänyt minkäänlaisia haituvia (eikä siis kuplia).

Ainoa asia, jota jäin kaipaamaan olisi jonkinlaiset merkinnät liinoissa mikä oli mihinkin tarkoitettu. Säilytän kaikkia liinoja siivouskaapissa ja olen poikkeuksellisen huonomuistinen. Toistaiseksi säästin pahvit, joissa liinat oli kiinni ja olen liinat kuivumisen jälkeen laittanut ne takaisin pahvien väliin.

Luulen, että kierrättäjästä mä siirryin siivousliinahifistelijöiden joukkoon, eihän näitä voi edes räteiksi kutsua :). Hyvin pyyhkii siis!

-Mari

Psst. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Lisää tietoa osoitteessa http://www.buzzador.com/fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti