sunnuntai 4. elokuuta 2013

Epäonnen tahratesti

Tänään oli deadline vanishin tahratestille, huonostihan siinä käy kun jättää asiat viimetinkaan. Vanish-paketin tultua aloin intona sotkemaan kangaspalaan tahroja. Kaadoin tilkulle mm. ruokaöljyä, mutta siitä ei jäänyt jälkeä lainkaan, öljy taisi imetyä alla olleeseen paperiin. Muut tahrat onnistui, kaupan valmis pastakastike, voikukka, paprika, mansikka, tomaatti ja veri. Tilkku oli vessan patterilla odottamassa pesua useamman päivän, aurinko teki tehtävänsä ja haalisti paprikan lähes kokonaan pois, tomaatin ja voikukan osittain. Eilen f kävi suihkussa ja läträsi puoli vessaa märäksi, myös kangastilkun. Osa tahroista levisi tilkulle. Tänään heitin vanish oxi actionia ohjeen mukaan puoli mitallista pyykin joukkoon ja kangastilkun mukaan. Pyykkejä kuivumaan ripustaessa tilkkua ei löytynyt mistään, eikä myöskään koneesta! Että semmoinen epäonninen tahratesti meidän huushollista.

EDIT: tilkku löytyi pesukoneen tiivisteistä, pesu toi tahrat esiin, myös paprikan. Ja tuo kangastussi oli tarttunut kankaaseen, joka oli taittunut koneessa.


Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti