tiistai 12. helmikuuta 2013

Voihan Linnanmäki minkä teit

Linnanmäki oli lähettänyt kanta-asiakkaille tiedotteen uusista lippumuutoksista kesälle 2013. Lintsillä huippua on ollut se, ettei aikuiselle ole tarvinnut ostaa "aikuisten ranneketta", vaan on voinut ostaa samanlaisen rannekkeen kuin lapselle. Rannekkeita on ollut kolmea erilaista, minihupi, pikkuhupi ja isohupi.

Särkänniemi on jäänyt käymättä osittain sen vuoksi, etten ole nähnyt järkeä maksaa itselleni "aikuisten rannekketta", koska en sitä lapsen kanssa kaksin reissatessa pääse hyödyntämään. Lapsen ranneke on ollut jonkinverran edullisempi Särkänniemessä.

Linnanmäki veti nyt kyllä pohjanoteerauksen. Ranneke tulee olemaan kaikille pituudesta huolimatta sama, hinta 37e. Laitteiden pituusrajoitukset pysyy toki samoina. Ihan käsittämätöntä. Paikkailevat pienten lasten kohdalla tilannetta seitsemällä ilmaisella pienten lasten laitteella.

Harmillisesti raha taas puhuu lasten hauskanpidon kustannuksella. Ehkä ihan periaatteen vuoksi jätämme ensi kesänä Linnanmäen väliin. Tai käydään niissä seitsemässä pienten lasten laitteessa. Täytyy kysyä mitäs mieltä tyttö semmosesta olisi ;).

-Mari

2 kommenttia:

  1. Tyhmää!

    Me tykätään käydä Power Parkissa, siellä aikuset pääsee pikkulasten laitteisiin ilmaiseksi avustajan roolissa. Ja rannekkeen hintakin vielä ollut kohtuullinen isompien lasten kanssa.

    VastaaPoista
  2. Me taidetaan vihdoinkin suunnata Särkänniemeen tulevana kesänä.

    VastaaPoista