perjantai 21. joulukuuta 2012

Haalaripohdintaa

Meillä on nyt kolmatta(!) talvea käytössä Ticketin Amranth print-kuosinen haalari. En haluaisi millään luopua tästä. Vaikka en liilasta pidä lainkaan, niin tämä on ollut mieluisin kuosi ikinä. Aiempina talvina käytössä on ollut yksivärinen baggie.Koululaisuudestaan huolimatta tyttö on tainnut eniten käyttää haalaria tänä talvena. Haalari on paljon helpompi vetäistä päälle kuin takki ja housut. Haalariin suorastaan voi hypätä. Koulussakin haalaria on tosiaan käytetty, eikä ilmeisesti ainakaan mitään suurempaa sanomista ole tullut, koska hyvillä mielin edelleenkin haalarilla kouluun lähtee. Opekin kiitteli hyvistä varusteita :).

Ticket aloitti tänään -50% alet, piti heti suunnata ostoksille. Olisin itse henkilökohtaisesti valinnut tummansinisellä pohjalla valkoiset tähdet. Tyttö valitsi toisin. Tilasin siis viime vuoden mallin, ei-niin-kivan värisen Flower print-haalarin. Todennäköisemmin neitonen suostuu haalaria ensi talvenakin käyttämään, jos kuosi miellyttää hänen silmäänsä. Ja ehkä omakin silmä tottuu.


Takin olisin mielellään tilannut myöskin, jäin arpomaan kokoasioita siksi aikaa, että takit loppuunmyydään. En nyt tosiaan tiedä pitäisikö tilata takki kokoa 134cm vai 140cm ja vaihteleeko Ticketillä kootkin malleittain. Pitäisi melkein sovittamaan päästä. 

-Mari

Kuvat: Vauhtivekarat ja äidin vaateebuumi-blogi, sekä miniq.fi

9 kommenttia:

 1. meillä myös on ekaluokkalaisen suosikiksi epäilyksistäni huolimatta noussut haalari tänä talvena, myös koulussa. ja kun kysyin, mitä ensi talveksi tilaisin hänelle tuolta ticetin alesta, oli vastaus haalari. mutta en kuitenkaan sitten haalaria tilannut. nimittäin nyt on käytössä jo 134 reimatec, joten menisikö se sama koko ticketistä enää ensi talvena? niistä haalareista, joita katselin, en isompaa kokoa löytänyt. päädyin sitten tilaamaan takin ja housut. samanlaiset kuin kuopus valitsi itselleen, hän on ehdottomasti 2-osaisten kannattaja, ollut jo useamman vuoden. tuolle esikoiselle tilasin takin kokoa 140 ja housut 134. tänä talvena on ticketin takki kokoa 134 ja housut 128 käytössä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on tänätalvena ollut käytössä tuo 122cm haalari, 122cm ticketin hosout jäi pieneksi, takki menee vielä. Lisäksi 128cm takki ja housut. Nämä kaikki tosiaan talven 2010-2011 mallistoa. Tilasin tosiaan ellokselta noin kuukausi sitten 134cm takin ensi talveen ja se oli pienempi kuin tuo tällä hetkellä käytössä oleva 128cm takki. Sen vuoksi olen nyt kokoasioissa ihan hukassa :). Meillä muuten menee toisinpäin, housujen pitää olla isommat kuin takin :).

  VastaaPoista
 3. Meillä molemmat isot lapset ovat menneet koulussa ekan ja tokan vielä haalareissa, ovat tosiaan kuulemma niin kätevät ja nopeat pukea. Nuo kokoasiat ovat kyllä välillä ihan hepreaa, kokeilemaan pitäisi päästä! Meillä oli viime vuonna Ticketin parka-mallinen takki koossa 122cm ja täksi talveksi tilasin syksyllä saman takin eri värissä ja koossa 128c, ja se olikin ihan VALTAVA. Olisi kai pitänyt ottaa sama koko toiseksi talveksi..mitoitus taitaa vaihdella vielä malleittainkin:(

  VastaaPoista
 4. Voi iik. Toivottavasti meille tilattu haalari on sopiva.

  VastaaPoista
 5. Minkä koon haalarin tilasit? :) Minkäs pituinen teidän neitonen on nyt? :) Mä ostin Miksulle myös Ellokselta takin koossa 140 cm kokeiluun (oltiin kyllä käyty jo Jesperissä alustavasti kokeilemassa) ja se saa luvan olla sopiva ensi vuonna, kasvunvaraa oli, mutta niin kuuluu ollakin. Miksu oli syksyllä muistaakseni 127 cm pitkä pätkä. Nyt tilasin alesta koon 140 cm parkan, saas nähdä, miten jätti se sitten on, mietin kyllä pitkään koon 134 ja 140 välillä. Haalaria vielä jäin pohtimaan, Reiman 134 cm alkaa olla nafti, mutta onkohan Ticksun 134 myös yhtä nafti, sen kun tietäisi! :)

  VastaaPoista
 6. Ticketillähän on haalareita kuitenkin 140cm asti. Tilasin 128cm haalarin, olisi varmaan pitänyt tilata suoraan 134cm. Nyt käytössä 122cm haalari ja se on aika nafti, enpä taas kovin pitkälle ajatellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja Fanni nyt varmaankin jotain 123cm pitkä.

   Poista
  2. Joo, Ticksulla on haalareita jopa koossa 146 cm (Jesperissä ainakin oli, kun kävin vähän pohtimassa kokoja siellä) :) Otin meille haalarin koossa 134 cm, koska JJ:ssä se oli ison näköinen, isompaa en ainakaan olisi uskaltanut ottaa, päinvastoin mietin pitkään Ticksun Outletissä 128 cm ja 134 cm:n välillä, mutta päädyin isompaan (saa nähdä oliko se vikatikki, koska tilaamani haalari on edellisten vuosien mallistoa ja sehän voi olla siis todella iso) :)

   Mukavaa joulua! :)

   Poista
 7. Saila: Toi meillä nyt käytössä oleva on 2010-2011 talvelta, ja jos koot on pysynyt samana, ni olis varmaan tarvinnut ottaa fannille 134cm, jotta olis ens talvena ollut hyvä. Mietin jopa tilaisinko vielä toisen :D. Tuu kertoo teidän haalarista kuinka kävi, kun haalari kotiutuu :).

  VastaaPoista