torstai 1. marraskuuta 2012

Naulakko

Tarvitaan eteiseen naulakko tytön ulkovaatteille, kunhan saisin ensin seinät maalattua. Vitran hang it all- olisi kiva. Ei vaan ihan istu mun budjettiin. Yhdestä blogista bongasin samantyyppisen naulakon, hintaa reilut kymmenen kertaa vähemmän. Väri tuottaa pulmaa. Värillinen olisi ihan, ei kuitenkaan istu meidän muuhun sisustukseen. Värillistä saisi myös isommassa koossa mikä olisi plussaa. Luulen kuitenkin päätyväni tuohon musta-valko-harmaaseen ja ehkäpä värillinen tytön huoneen sienälle, kun edetään siihen huoneeseen saakka.


-Mari

5 kommenttia:

 1. Meillä on tuo alimmainen lapsen naulakkona tuulikaapissa. Värillisenä. Ensin ajattelin ettei se oikein sisustukseen istu, mutta näyttää ihan kivalta ja sopivan lapsekkaalta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä toi värillinen houkuttaa enemmän, varmaankin tämä syksyn harmauskin saa kaipaamaan värejä. Ostin lasipurkillisen jo täyteen värikkäitä purkkapalloja, kävisi hyvin yksiin värillisen naulakon kanssa. Epäilen vaan purkkapallojen kadonneen ennen kuin naulakko ehtii meille saakka :).

  VastaaPoista
 3. Piti tulla päivystämään:) Kokeile sitä Mokoa, en nyt ole ihan varma muistanko täysin väärin, mutta sellainen mutu mulla on, että meidän naulakko olisi sieltä.

  VastaaPoista
 4. Hei! Mistäs tuollaisen musta-valko-harmaan naulakon löytäis.. hjelppaisitko? :)

  VastaaPoista
 5. Googlaa Saturnus naulakko, mä sillä löysin monestakin nettikaupasta :).

  VastaaPoista