maanantai 13. helmikuuta 2012

Velliä tytölle

Pian sillä ei ole hampaita enää lainkaan. Vajaan viikon sisään pudonnut kaksi hammasta.

Meillä on myös päiväkodista tähtivieras yökylässä, kisu pikkukuu nimittäin!

Asensin puhelimeen blogger-appsin ja nyt bloggaaminen on tosi helppoa. Laatukuvat syntyy iltahämärässä lamppujen loisteessa puhelimen kameralla. Mutta ei sen niin väliä, piti päivittää mummille hammastilannetta.

5 kommenttia:

 1. Sitä on näköjään näillä kulmilla liikkeellä, meillä on viimeviikolla myös kahdesti irronnut hampaita. Muksu on mennyt nukkumaan ja aamulla herännyt hammas irronneena :)

  Valloittava Kisu Pikkukuu! Käykö se jokaisen eskarin luona yökylässä? Onkos vihkoa tai jotain muuta mihin vierailusta raportoidaan? Tälläista pientä "teollisuusvaskoilua" siitä mitä naapuripäiväkodissa ovat keksineet ;)

  VastaaPoista
 2. Onks nää tähtivieraat nyt jotenkin muodissa kun Iidan luokallakin on joku ihme marsu... ei kyllä koskaan aijemmin ollu mitään.

  VastaaPoista
 3. Milla: Fannilla ja niillä oli joku pehmolelu silloinkin, kun oli Korsossa päiväkodissa. Samalla tavalla, että sen sai yökylään.

  Kikka: Meillä ei taas olla voitu illalla nukkua, kun hammas on ollut huonosti. Ja niinpä tän toisen hampaan kanssa meni yksi ilta vähän pitkäksi ennen ku se lopulta irtosi :).

  Kisu Pikkukuu vierailee jokaisen eskarin luona yökylässä, itseasiassa nyt on jo toinen kierros menossa. Mukana on kansio, johon raapustetaan mitä kisun kanssa on puuhailtu. Toisessa päiväkodissa on pienten ryhmässä ollut aikoinaan samanlainen systeemi. Ja hurjan tärkeitä ja mieluisia nämä tuntuu edelleen lapsille olevan :).

  VastaaPoista
 4. Pitääks meidän syödä velliä hiihtolomalla:D Eihän noilla poronkäristystä pysty syömään:/ On se niiin hirrwweeen ihana:) T. mummi

  VastaaPoista
 5. Hei mummi, Fanninkainen yritti tänään soitella, sen piti kysellä tuleeko serkkupoika myös hiihtolomalla mummille? Taitaa vähän ikävä vaivata :).

  VastaaPoista