tiistai 24. tammikuuta 2012

Pakko sanoa.

Vaaleista. Yllättävistä äänestysalueista, kuinka Kontulassa, Jakomäessä ja Mellunmäessä Niinistö on saanut Haavistoa suuremman kannatuksen.

Mulla on tähän selitys.

Eilen postin jonossa. Edellä oleva noin 50-vuotias mies sanoo postin tädille "kuka saatanan hullu nyt homoa äänestäis?". Ja minä siihen "kuka kontulalainen nyt Niinistöä äänestäis?", ja setä siihen, että "no minä", ja lähti menemään. Olisin voinut jatkaa keskustelua vielä vähän.

Idiootti. Se mies siis, en minä ;).

-Mari

5 kommenttia:

 1. Hahaa, niinpä niin.. Vihreä homo, OMG!! Monelle keski-ikäiselle miehelle aivan ylitsepääsemätön ongelma ;).

  VastaaPoista
 2. Jos asuu Itä-Helsingin huonomaineisessa lähiössä, niin tulotasosta voisi päätellä, että Niinistön äänestäminenkin olisi ongelma, mutta niin kai se homofobia vie voiton. Argh.

  VastaaPoista
 3. Hei! Pakko kommentoida, että mitähän se suvaitsevainen Haavisto olisi nyt mieltä siitä, että hänen kannattajansa eivät suvaitse kun hänen mainostamisensa... sosiaalisessa mediassa on nyt sallittua kannattaa pelkästään Haavistoa, muuten on ihan paska, homovastainen ja mitä vielä... vaikka ei edes olisi. Tosi tylsää, että tää on kääntyny niin, että jos Ei äänestä tai kannata Haavistoa, niin heti pidetään homofobikkona (en kiistä etteikö tuo esimerkin setä olisi ollut).

  VastaaPoista
 4. Todellakaan Niinistöä ei kannattaisi äänestää muuta kuin suuryritysten omistajat ja suurperijät. Hoh hoijaa! Kontulassa ei kannata 'äänestää kokoomusta tai siihen kuuluvaa pressaa, ei ei!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi 1. Pointti lähinnä oli juurikin toi mitä anonyymi 2. kirjoitti. Niinistön arvot ja tavoitteet ei todennäköisesti ihan täysin kohtaa näiden idän lähiöiden asukkien kanssa. Toki kukin äänestää ketä haluaa, veikkaan vaan, että idän ihmeillä ei niinkään ole käsitystä Niinistön arvoista, joten jos vaihtoehdot kontulalaisella 50-vuotiaalla homokammoisella on Niinistö ja Haavisto, niin kenties olisi parempi vaikka jättää äänestämättä.

  VastaaPoista